Navascues, campiona d’Espanya de 10.000 metres

Atletisme

01.07.2010 16:21

Estela Navascues s’ha proclamat campiona d’Espanya dels 10.000 metres. La corredora blaugrana ha guanyat a Cáceres amb un temps de 33:45.22. Sergio Sánchez ha estat subcampió en categoria masculina.

Estela Navascues és la vigent campiona d’Espanya dels 10.000 metres. L’atleta navarresa ha guanyat el campionat d’Espanya d’aquesta distància, celebrat a Cáceres, amb un temps de 33:45.22. La segona classificada ha estat María José Puevo, que ha creuat la meta amb un cronòmetre de 33:52.23, set minuts més tard que la blaugrana. La tercera posició ha estat per a Vanessa Veiga (34:11.10).

Una altra blaugrana que ha participat en el campionat ha estat Sonia Bejarano, que ha fet una quarta posició (34:32.36). Jacqueline Martín no ha acabat la cursa.

Sánchez, subcampió

En categoria masculina, Sergio Sánchez ha estat segon. El de Ciñera de Gordón ha cobert la distància en 28:25.22. Ayad Lamdassem ha guanyat la cursa amb 28:03.18. En tercer lloc ha arribat Carles Castillejo (28:54.95).

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del Campionat.
Navascues, durant una cursa (Foto: Arxiu)