Una plata per arrodonir el Mundial

Atletisme

30.01.2011 17:30

Xavier Porras s’ha penjat una altra medalla. L’atleta blaugrana ha guanyat la plata en el salt de llargada al Mundial de Discapacitats que té lloc a Nova Zelanda. Porras acaba la seva participació amb dos metalls i un sisè lloc.

Després de la bona estrena als 100 metres llisos, amb una sisena posició, i de ser bronze amb l’equip de 4x100 metres, la darrera prova en què ha participat Xavier Porras, atleta del FC Barcelona, s’ha saldat amb una nova medalla. El blaugrana ha aconseguit la plata amb un salt de 5.99. Porras ho ha aconseguit en el seu cinquè intent. L’or ha estat per el xinès Li Duan amb un primer salt de 6.25, inabastable per a la resta dels participants.

Xavi Porras ha anat millorant en el Mundial d’Atletisme per a Discapacitats amb un botí més que notable.
Dues medalles i un sisè lloc és el que ha obtingut Xavi Porras al Mundial (Foto: Arxiu - FCB)