El derbi marxa a Tarragona (1-3)

Voleibol masculí

31.01.2010 18:18

El derbi català de la Superlliga masculina de voleibol ha viatjat cap a Tarragona després que el Sant Pere i Sant Pau s’hagi imposat al Barça per 1 set a 3.

El FC Barcelona volia refer-se de l’última derrota, però no ha pogut ser. Barça i Sant Pere i Sant Pau són dos equips que es coneixen molt bé pels molts partits que han jugat. Els tarragonins han presentat el seu equip inicial habitual mentre que el FC Barcelona ha sortir amb Aharon Gamiz com a líber per intentar respondre al bon nivell que aquest jugador està demostrant. Durant el partit, el duel de joves amb el servei de Carles Mora per part visitant i la recepció del líber local, companys a la selecció catalana durant anys, ha estat un moment de gran tensió esportiva en el partit.

El primer set ha començat amb una abassegadora empenta local. Els blaugranes han fet gairebé tot bé i han arribat al primer temps tècnic amb un marcador de 8-4, però això no ha estat bastant pels jugadors de SPSP, que enfurismats per aquest inici han confiat en el braç de Gustavo per iniciar una remuntat (14-14). Davant d'aquesta reacció visitant, els de Toni Alemany han intentat remar a contra corrent, frenant en algunes ocasions l'atac tarragoní. El set va acabar a favor de l’equip visitant per 19-25.

Reacció blaugrana

2010-01-31_FCB_VOLEIBOL_-_SPISP_TARRAGONA_001.jpgEn el segon set, després del canvi de banqueta, el Barça no ha demostrat ser millor que el SPSP i ha anar a remolc de l'equip vermellenc, que no ha deixat despertar l'equip de la ciutat comtal. En aquest set l'entrenador blaugrana ha provat fer entrar a Ángel Galindo, artífex de la remuntada i canvi d'actitud en el partit d'anada. Més ajustat ha estat el marcador, tot i que també se l’ha endut el SPSP (22-25). El tercer set ha començat amb els bloqueigs blaugranes com a protagonistes. Un fort inici que ha acabat amb un cop de geni i ràbia de tot l’equip. Gràcies a aquesta reacció han guanyat el primer set (25-22).

Lluita a l’últim set

Però l'últim set, s’ha caracteritzat per la lluita dels dos equips, per les contínues defenses i els atacs duríssims de Rodrigo, pel Barça, i de Saucedo, pels del Camp de Tarragona. Al final el resultat ha estat de 18-25 a favor dels visitants. Un resultat que donava la victòria als de Tarragona.