Victòria patida (2-3)

Voleibol femení

19.12.2009 21:43

El CVB Barça s’emporta la victòria en un partit igualat a la pista del CV Benidorm (2-3). Les de Jordi Català, que han superat una pilota de partit en contra, mantenen la quarta posició en la classificació.

Victòria plena de patiment per a les noies del CVB Barça en la Superlliga femenina 2. El partit ha estat igualat i s’ha decidit en un darrer set dramàtic on les alacantines han disposat d’una pilota de partit.

Màxima igualtat en tots els sets

En el primer set, les blaugranes han començat fortes i han marxat en el marcador amb una renda de cinc punts. Les locals han aconseguit acostar-se en el marcador i s’han endut el parcial gràcies a l’encert en els moments decisius (28-26). En el segon set el Barça ha començat igual que el primer, però no ha permès que el Benidorm s’acostés en el marcador fins al final del període (21-25).

Igualtat màxima també en el tercer parcial, que només s’ha trencat a partir de l’empat a 19. Les locals han jugat amb el cap més fred que les blaugranes i s’han endut el set amb un parcial final de sis a un (25-20).

En el quart set s’ha vist, un altre cop, un gran començament del Barça, que ha arribat als sis punts d’avantatge. Al final, 20-25 i el partit al ‘tie-break’.

Reacció en el ‘tie-break’

En el període decisiu la igualtat ha seguit sent la tònica general fins arribar a un 14-13, que deixava el Benidorm a un punt d’emportar-se la victòria. Les noies de Jordi Català han reaccionat i s’han endut els tres punts següents, que permetien a l’equip barcelonista tancar l’any amb una victòria plena de patiment.

El proper partit del CVB Barça serà el proper 9 de gener al pavelló de l’IEFC contra el Voley Múrcia.