El CVB Barça, amb problemes fora de casa (3-0)

Voleibol femení

04.11.2009 11:58

Una fluixa sortida del CVB Barça va ser crucial perquè les locals, el Voley Múrcia, encarrilés el triomf. Tot i millorar a mida que va avançar el matx, les blaugranes no van poder optar a la victòria.

Amb només un equip sobre la pista, el Voley Murcia, les noies de Jordi Català van veure’s amb un clar desavantatge en el primer set de 7 punts, que van ser definitius.

El club associat al Barça va intentar esmenar els errors comesos de sortida, que van marcar les pautes del joc. Tot i la millora al segon set, les murcianes havien encarrilat el partit, gràcies a la recepció i al bon joc pel centre amb Soares i González. El segon parcial va acabar amb un 25-22 dolorós perquè en un parell d’accions desafortunades en la recepció es va esvair la possibilitat de l’empat.

Al tercer set el CVB Barça va anar a per totes. Amb bones jugades i intercanvis en el marcador, el partit va cobrir una etapa ben diferent al que s’havia jugat. Però les locals van prémer en el servei per arribar abans al punt 20.

La reacció no va poder ser completa i el Voley Múrcia va certificar el 3-0.

L’objectiu del CVB Barça és el de millorar lluny de casa, on les blaugranes estan patint molt. Abans de visitar el Nuchar Tramek Murillo en dues setmanes, el pròxim dissabte hi ha partit a les instal•lacions d’INEFC contra el líder invicte, l’equip castellà de Miranda d’Ebro, el Promociones Díez Rical.