Victòria treballada (3-2)

Voleibol femení

25.10.2009 12:35

Segona victòria del CVB Barça a l’exigent Superlliga 2. Les blaugrana, que tenien el partit controlat amb un 2-0, se’ls va complicar amb l’empat del CV Benidorm. Finalment, amb un últim set igualat (15-12), les barcelonines van guanyar.

Victòria important del conjunt de Jordi Català, que suma 2 punts més a la Superlliga 2. Les jugadores del CVB Barça van imposar-se al CV Benidorm en un partit igualat i amb dues parts diferenciades. Els dos primers sets van ser de clar color blaugrana. Al primer, les catalanes van mostrar-se molt superiors a les jugadores visitants i van imposar-se per 25 a 19. El segon set, més igualat, va caure de la banda blaugrana per 25 a 23.

Reacció del Benidorm

2009-10-24_FCB_VOLEIBOL_FEMENINO_-_BENIDORM_009.JPGEn el decisiu tercer set, les jugadores del CVB Barça van intentar sentenciar el partit, però en uns disputadíssims últims punts la sort va caure de la banda visitant i el CV Benidorm va guanyar per 25 a 27. El quart set se’l van adjudicar les castellonenques per un 22 a 25.

Últim set igualat

Ja amb només la possibilitat d’aconseguir només 2 punts per als guanyadors del partit va començar el tercer set. Sabent de la importància de la victòria, les blaugrana es van posar ràpidament per davant en el marcador i van arribar al canvi de camp amb un avantatge de 8 a 7. Finalment, les ganes, l’esforç i la motivació de les blaugrana va fer que s’enduguessin el decisiu tercer set per 15 a 12.

Al final del partit l’entrenador Jordi Català assegurava que “és molt important guanyar a casa, i esperem que aquesta victòria ens obri el camí per seguir treballant amb la mateixa intensitat i així poder aconseguir més victòries”. La capitana Laila dos Reis valorava el mèrit d’aquest resultat: “Som un equip molt jove, que a poc a poc anem millorant i amb moltes ganes d’anar amb força a aconseguir més victòries” Amb aquest bon resultat, l’equip de Jordi Català suma 5 punts i se situa a la zona mitjana de la classificació. El pròxim partit el CVB FC Barcelona visita el camp del Voley Múrcia.