Magnífica estrena a la Superlliga-2 (3-1)

Voleibol femení

11.10.2009 17:57

Les noies del CVB Barça van aconseguir la primera victòria a la nova categoria, la Superlliga-2 femenina, contra el VP Madrid, també nou a la categoria. No va ser un partit fàcil, malgrat jugar contra un equip que no aspira als primers llocs.

Els nervis del debut i el desconeixement de les contràries va provocar que les blaugrana comencessin els primers punts del partit perdent de manera clara. A partir d’aquí, les jugadores de Jordi Català van aconseguir remuntar en el marcador i es van adjudicar el primer set per 25 a 20.

Les sensacions a la pista en la nova categoria, la Superlliga-2, van ajudar a fer que el joc de l’equip associat al FC Barcelona anés de menys a més. L’ascens aconseguit la temporada passada va ser meritori i les blaugranes van voler demostrar que no va ser flor d’un dia.

El segon set va començar molt igualat, fins que les madrilenyes van abaixar els braços. El CVB – FCBarcelona se’l va endur per 25 a 11.

Malgrat anar per davant en el marcador, l’ansietat de les blaugrana per aconseguir un 3 a 0, que aquest any es premia amb 3 punts en lloc dels 2 habituals, va provocar que el set l’acabés guanyant l’equip visitant per un ajustat 21-25.

El darrer set del partit no va començar gaire bé per a les blaugrana, que van encaixar un 1 a 6 en els primers minuts. Malgrat això, les blaugranes van saber reaccionar i van capgirar el marcador fins a arribar al definitiu 25 a 20, que els donava la primera victòria a la nova categoria.

La setmana que ve el CVB-FC Barcelona s’enfronta al Torrelavega, un clar candidat a l’ascens de categoria.