Eliminades de la Copa (3-0)

Voleibol femení

14.02.2010 17:18

Malauradament per al CVB Barça, es van acomplir els pronòstics a la Copa de la Princesa i les blaugranes van quedar eliminades davant de l’amfitrió, el Promociones Díez Rical.

La primera semifinal de la Copa de la Princesa de voleibol femení va acabar amb el resultat previst, amb la victòria de les favorites, les jugadores de Promociones Díez Rical. Es van imposar al CVB Barça amb claredat, per 3 sets a 0 (25-19, 25-22 i 25-16). Només en el segon, les jugadores de Jordi Català s’ha apropat a les vigents campiones de la competició.

El Promociones Díez Rical no només va guanyar la Copa la temporada passada, sinó que a més aquest any organitzava la competició i són invictes a la Lliga. És per això que eren les clares favorites a derrotar les blaugranes. I sobretot gràcies al potencial de jugadores com Jessica Holh i Janesca Scharnovski. Tot i superar amb tanta claredat el CVB Barça, a la final han caigut davant el Nuchar Tramek Murillo, l’equip revelació d’aquesta competició. Per 2 a 3 han caigut les, fins el moment, campiones.

El pròxim rival

La pròxima setmana comença la fase d’ascens a la Superlliga femenina, i casualment el CVB Barça es torna a enfrontar amb el seu botxí a la Copa, el Promociones Díez Rical. I a més, les blaugranes juguen a la seva pista, a Burgos.
El Nuchar Tramek guanya el títol
El Nuchar Tramek Murillo s'ha proclamat campió de la Copa Princesa 2010. El conjunt de Murillo ha donat la gran sorpresa, en batre l'organizador i gran favorit, el Promociones Díez Rical, per 2-3.