Bon partit tot i patir (24-19)

Rugbi

08.11.2009 19:34

El Barça ha sortit motivat i disposat a dominar el partit. Tot i ser superiors a un dels immediats perseguidors, els blaugranes han acabat patint.

El primer equip de rugbi ha començat molt bé, pressionant molt i controlant el partit a nivell de melé i de touch. Durant els primers deu minuts el Barça ha aconseguit posar el Vigo en els seus quaranta metres i dominar clarament el matx.

Ja en el minut 26, el sud-africà Burger Geldenhuys ha interceptat una passada de la línia del Vigo i, en una cursa de més de quaranta metres, ha aconseguit plantar la pilota dins la zona d’assaig.

2009-11-08_PARTIDO_25.JPGJust abans d’acabar la primera part, els blaugranes han aconseguit novament un assaig que ha suposat 7 punts més. D’aquesta manera, els locals marxaven al descans amb un resultat còmode (19 a 17).

Tal com explica l’entrenador del Barça, Arturo Trenzano, després del descans “calia jugar tranquils perquè ja teníem la meitat del treball fet, però aleshores han vingut els nervis, ells ho han aprofitat i han jugat les pilotes davant, amb penetració i això ens ha complicat la vida.”

Últims vint minuts de patiment

Tot just a vint minuts del final, els gallecs han intentat donar la volta al marcador, pressionant els blaugranes.

Al minut 56 i 62 el Vigo ha obtingut les marques que ajustaven l’electrònic en un perillós 24 a 19. Tot i així, el Barça ha aconseguit mantenir el resultat que li era favorable i ha sentenciat un partit on, deixant de banda els últims minuts, ha estat el just guanyador.

Diada d’Integració de la secció

2009-11-08_PRESENTACION_RUGBY_BASE_13.JPGLa secció blaugrana ha celebrat aquest matí l’anomenada Diada d’Integració de la secció. D’aquesta manera, una hora abans que es disputés el partit entre el Barça i el Vigo, tot els equips del planter de rugbi s’han presentat davant de l’afició.

Ha estat una manera de celebrar en família el que, esportivament, també ha estat una festa.
FC BARCELONA, 24
UNIVERSIDADE EDNON VIGO, 19

FC Barcelona (19+5):
Cayuelas, Bensaig, Suelo, Morán, Monzonís, Natsvlishvili, Gurriere, Etxeberría, Chotard, Van Reompaey, García, Geldenhuys, Martínez, Saladich, Barrois – equip inicial – Caparrós, Piacentini, Gil, Djurdjevich, Bodokia, Troquereau, Lancáster

Universidade Ednon Vigo (7+14): Romhiu, Prieto, Bulhcio, Lubón, Fernández, Gómez, Conti, Berlaude, Mera, Arrizabaliaga, Arrazioa, de Cabo, Maguna, Álvarez – equip inicial – Lemos, Millán, González

Marcador: min. 12, assaig transformat Vigo, 0-7; min. 16, assaig Geldenhuys, 5-7; min. 16, transformació Chotard, 7-7; min. 26, assaig Geldenhuys, 12-7; min. 39, assaig de càstig, 17-7; min. 39, transformació Chotard, 19-7; min. 50, assaig Morán, 24-7; min. 56, assaig Vigo, 24-12; min. 62, assaig transformat Vigo, 24-19.