Van a més (3 - 26)

Rugbi

25.10.2009 19:12

Partit complet del Barça contra el Durango que s'ha completat amb victòria blaugrana que col·loca als de Arturo Trenzano líders solitaris del grup 1 de la Divisió d’Honor B.

Amb un marcador molt favorable al Barça ha acabat un partit en que els blaugranes s’han mostrat amb un gran domini tant territorial com en posició.

El Barça viatjava a Durango amb els deures fets. I, pel que s'ha vist molt ben fets. L'equip basc, amb un bon percentatge d'encert com a local, s'ha vist condicionat en tot moment pel plantejament blaugrana.

En la primera part, l’excel•lent estil de joc dels blaugranes i les moltes ocasions clares de marcar no s’han ajustat al resultat final del marcador, 3 a 6. Segons l’entrenador, Arturo Trenzano: "L’equip es mereixia molts més punts."

Tot i així, en la segona part, i amb una defensa quasi perfecta, la pilota no s’ha mogut gairebé del camp d'atac dels visitants, provocant que els blaugranes aconseguissin quatre assajos, convertint el marcador 26 a 3.

Aquest partit aporta molt optimisme als jugadors del FC Barcelona pel proper partit que es disputarà a casa contra l’equip que va en segon lloc en la classificació, l’Hernani CRE.