Debut amb victòria (27-15)

Rugbi

04.10.2009 17:09

L’equip de rugbi del FC Barcelona ha debutat aquest diumenge a la Divisió d’Honor B amb una victòria contundent a casa davant de l’Eibar RT. El Barça ha sumat bonus pels quatre assaigs aconseguits.

La primera jornada de la Divisió d’Honor B de rugbi ha portat la primera victòria per a l’equip d’Arturo Trenzano. Després d’una temporada a la Primera Nacional, el FC Barcelona ha tornat a la ‘segona divisió’ del rugbi estatal. I no ho ha pogut fer de millor manera. Els blaugranes s’han imposat a l’Eibar RT per 27 a 15. Amb aquesta victòria el Barça es treu l’espina de la temporada passada, quan l’Eibar li va arrabassar a la final el títol de campió de la Lliga de Primera Nacional.

Domini de principi a fi

Al minut 9 de partit, el Barça ha aconseguit el primer assaig del partit, finalitzat per José Luis Trampo. Ha estat Ivan Gurriere qui ha aconseguit el segon assaig del partit i ha col•locat el seu equip 10-0. Però en aquesta ocasió el Barça ha sumat dos punts més gràcies a la transformació de Josh Reynolds. El tercer assaig pel Barça arribaria només tres minuts després, a càrrec de Burger Geldenhuys. I abans del descans l’Eibar ha aconseguit anotar per primer cop el seu primer assaig.

A la segona part, Josh Reynolds ha anotat el cop de càstig i ha situat el seu equip amb un màxim avantatge de +15 (20-5). L’Eibar ha aconseguit dos assaigs més abans del final, però el Barça no s'ha deixat sorprendre. Andrés Martínez ha fet el quart assaig i Irakli Bodokia ha sumat els dos últims punts amb la darrera transformació. Al final, 27 a 15 i el Barça, que ha sumat bonus, comparteix el lideratge amb l’Hernani RT, tots dos amb cinc punts.