Proper repte, l’ascens (53-21)

Rugbi

11.04.2010 17:45

El FC Barcelona mostra la seva superioritat i derrota l’Oviedo per 53 a 21, en un partit sense rellevància per a la classificació, ni en la cursa per l’ascens.

El FC Barcelona de Rugby s’ha endut una contundent victòria contra l’Oviedo, amb un marcador final en què els locals han doblat en el resultat els visitants (53-21). Ha estat un partit sense gaire rellevància pel que fa a la classificació.

Per una banda, els blaugranes ja estaven classificats en segon lloc, i en la posició per jugar la fase d’ascens, el proper repte de l’equip barceloní. I, per l’altra, l’Oviedo, que ocupava ja el quart lloc sense cap opció a l’ascens, ja que el resultat d’aquest partit no ha afectat la seva posició en la zona de permanència.

Aquest aspecte ha donat tranquil·litat als dos equips, i el partit ha estat alegre i viu, sobretot durant la primera part, en què el FC Barcelona ha tingut sis assaigs i l’Oviedo dos. En la segona meitat, però, el joc ha caigut en una dinàmica més monòtona.

Puntuació minut a minut

Min 5 – cop de càstig transformat per Joshua Reynols (3 – 0)
Min 6 – assaig Andrés Martínez, transformat per Joshua Reynols (10 – 0)
Min 9 – assaig Burger Geldenhuys (15 – 0)
Min 24 – assaig Burger Geldenhuys, transformat per Joshua Reynols (22 – 0)
Min 27 – assaig Andrés Martínez (27 – 0)
Min 30 – assaig Alejandro Láncaster, transformat per Joshua Reynols (34 – 0)
Min 31 – assaig transformat per l'Oviedo (34 – 7)
Min 35 – assaig transformat per l'Oviedo (34 – 14)
Min 39 – assaig Burger Geldenhuys, transformat per Joshua Reynols (41 – 14)
Min 42 – assaig transformat per l'Oviedo (41 -21)
Min 68 – assaig Alejandro Láncaster (46 – 21)
Min 77 – assaig Andrés Martínez, transformat per Joshua Reynols (53 – 21)
Els blaugranes han tancat la fase regular amb un altre triomf contra l'Oviedo (Foto: Arxiu)
Contra l’Alcobendas
Aquest enfrontament ha resultat, per als blaugranes, com un entrenament per al partit d'anada de la fase de promoció, que jugaran a Madrid contra l’Alcobendas el proper diumenge 18 d’abril. Qui s’endugui la victòria juntament amb el guanyador de l’altra eliminatòria, el CAU València o l’Hernani CRE, pujarà directament a la Divisó d’Honor.