El Barça es col·loca colíder (48-10)

Rugbi

07.03.2010 17:43

El triomf contra el Getxo, combinat amb la derrota de l’Hernani, ha fet que el primer equip de rugbi es col·loqui líder a falta de dues jornades per acabar la fase regular.

A falta de dues jornades per al final del campionat, el Barça ha viscut una boníssima jornada de rugbi al camp de la Teixonera, on s’ha enfrontat amb el Getxo. Gràcies a la victòria d’avui, els blaugranes es col•loquen colíders, juntament amb l’Hernani CRE, amb 45 punts. L’equip basc de l’Hernani ha perdut contra el Vigo (12-8).

2010-03-07_FCB_RUGBY_-_GETXO_001.jpgDes de l’inici del partit el Barça ha imposat el seu joc. Als 10 minuts de la primera part el resultat ja era de 19 punts a 3, després d’una sortida fulgurant dels blaugranes amb tres assaijos aconseguits als minuts 2, 5 i 10.

L’equip d’Arturo Trenzano ha dominat totes les facetes del joc i s’ha mostrat molt superior en atac. Ha estat un partit fàcil de guanyar, tal i com mostra el resultat final de 48 a 10.

Dues jornades i tot per decidir

A la mitja part el resultat ha estat de 24 a 3, i la segona part ha estat un recital de joc i de punts. Tot i la clara victòria d’avui, en paraules de l’entrenador: “Ens ho juguem tot el proper partit contra el BUC; els portem quatre punts d’avantatge, però en cas de perdre ens enganxarien i ens podrien passar pel davant.”

Ara toca una altra parada de 3 setmanes. El Barça no tornarà a jugar fins al 28 de març, quan s’enfrontarà al BUC, que ha guanyat el Durango per 20 a 24 i se situa a quatre punts del Barça a la classificació. Tal i com assegura el jugador Andrés Martínez “Tortu”: “Els dos partits que queden, amb el BUC i l’Oviedo, són força difícils. Són com dues finals.” El partit del 28 de març serà transcendental per als dos equips catalans.