Intriga fins a l’última jornada (1-1)

Hoquei herba

13.12.2009 20:11

El Barça decidirà en l’última jornada si aconsegueix passar a la segona fase de la Lliga. Tot i que el calendari és molt favorable, els blaugranes són conscients que l’empat contra el Tenis els obliga a guanyar contra el Sant Sebastià.

El Barça ha mostrat voluntat i ofici per guanyar, però no ha sabut materialitzar les nombroses ocasions que ha protagonitzat al llarg del partit. Després de la represa, el Santander ha sabut reaccionar dificultant el joc blaugrana fins a aconseguir l’empat.

Primera part de color blaugrana

2009-10-11_HOCKEY_HIERBA_51.JPGAls primers deu minuts de la primera part, els nois de César Javier han demostrat el seu bon joc avançant línies i pressionant molt l’equip visitant sense deixar-los sortir del seu camp. Durant aquest període, el Barça ha gaudit de nombroses ocasions que no ha aconseguit definir. L’encarregat d’inaugurar el marcador blaugrana ha estat l’australià Joshua Dean Miller, fent justícia al bon joc que ha dut a terme al llarg del partit.

Per la seva banda, el Santander s’ha mostrat molt defensiu i s’ha limitat a jugar al contraatac. Abans del descans, el Barça ha disposat de moltes ocasions, com alguns penals que han estat aturats gràcies a les boníssimes intervencions del porter visitant. La falta d’efectivitat ha fet que s’arribés al final del primer temps guanyant per la mínima.

Reacció del Santander

Després del descans els blaugranes han sortit força desconcentrats i el Tenis ho ha sabut aprofitar dificultant el joc dels locals. Els de Cantàbria han fet una bona segona part, pressionant molt i apujant les línies. D’aquesta manera, l’empat no ha tardat a arribar, que gràcies a un penal molt ben llançat per Pierre Tack al minut 14.

Després del gol el tècnic blaugrana ha reclamat que s’obrís el camp per tornar a dominar el joc. Tot i que ha gaudit d’ocasions, el Barça ha fallat penals-córners i no ha pogut capgirar el marcador.

Concentració per al pròxim partit

César Javier s’ha mostrat satisfet del joc dels seus jugadors, especialment al llarg de la primera part, però ha lamentat no passar de l’empat perquè “volíem guanyar per deixar fora el Terrassa del grup de dalt”.

Tot i la derrota del Club Terrassa contra el Sant Sebastià (4-2), els terrassencs se situen tercers amb els mateixos punts que el Barça, que només els avancen pel goal average.

Els blaugranes són conscients que tenen més bon calendari que el Club Terrassa, que s’enfrontarà contra l’actual líder, l’imbatible Egara. Tot i així, no volen confiar-se i reconeixen que caldrà mantenir la màxima concentració per poder guanyar el Sant Sebastià en la pròxima jornada.