Partit controlat en tot moment (2-3)

Hockey herba

18.10.2009 19:37

El Barça ha sumat el primer triomf de la temporada i ho ha fet amb un hoquei efectiu al camp del Tenis de Santander. Els de César Javier han dominat el matx des del començament.

Els càntabres s’han avançat al marcador mitjançant un penal assajat i convertit per Adrián Gómez. El RS Tenis s’ha avançat al minut 5 de partit però, sense presses i amb seny, el Barça ha tancat la primera part amb victòria parcial per 1-2. Joshua Miller ha estat l’autor de l’empat a un, fent bona una gran jugada d’equip. L’empat ha arribat al minut 21.

A punt d’arribar al descans Fergus Dunn ha materialitzat l’1-2.

A la represa els blaugranes han continuat amb el domini sobre la gespa i Miller ha convertit l’1-3.

Sense cap altra acció perillosa, el matx ha anat avançant amb comoditat des de la perspectiva visitant.

A falta de cinc minuts per acabar, els àrbitres han xiulat un penal força rigorós que Pier-Yves Tack ha marcat. Ha estat el 2-3.

Tot i això, els blaugranes han gestionat molt bé el darrer sospir de partit per assegurar els punts i pujar fins a la tercera posició del grup B de la Divisió d’Honor.
El Barça, tercer
Després de quatre jornades el primer equip blaugrana ja és tercer. El Barça, amb dos empats i un triomf, segueix l’estela d’Egara i Polo, primer i segon classificats respectivament. Aquesta jornada els de Terrassa han derrotat el Polo per 0-2.

Tot i que l’objectiu primer del Barça és la permanència, acabar tercer la primera fase i classificar-se per a la segona seria una fita espectacular. Cal recordar que aquesta temporada això suposaria optar a places europees.