Condemnats per un mal inici (4-4)

Hockey herba

11.10.2009 17:13

L’equip d’hoquei herba suma un punt contra el CD Terrassa després de remuntar un 0-3 inicial. A la segona meitat, els blaugranes haurien pogut guanyar si haguessin tingut més sort de cara a porteria.

Les instal•lacions de Pau Negre han estat l’escenari del duel entre el FC Barcelona i el CD Terrassa, dos equips destinats a lluitar per la tercera plaça del grup que dóna la possibilitat de competir pel títol. La bona línia mostrada la setmana passada contra l’Egara no s’ha vist al començament del partit, en què el Terrassa ha aconseguit una renda de tres gols. Poc abans del descans, Jordi Quintana marcava el primer dels dos gols que ha aconseguit avui i mantenia el Barça dins del partit.

2009-10-11_HOCKEY_HIERBA_18.JPGA la represa, l’equip ha rebut una gerra d’aigua freda quan Fernando González ha aconseguit el quart gol del Terrassa. A partir d’aquí el domini ha estat totalment dels blaugranes, que podien haver marcat més gols si no hagués estat per la gran actuació del porter egarenc. Joshua Dean Miller ajustava el resultat amb dos gols quan encara restaven 15 minuts de partit. Finalment, Quintana culminava la remuntada amb el quart gol. No hi ha hagut temps per a més, tot i que el Terrassa ha acabat demanant l’hora.

Més concentració

L’entrenador César Javier ha lamentat el mal començament del seu equip: “A la Divisió d’Honor quan no estàs al teu nivell, et passa el que ens ha passat avui”.

Després de sumar dos punts en les primeres tres jornades l’entrenador barcelonista veu el seu equip amb possibilitats de quedar entre els tres primers. “L’objectiu és quedar entre els tres primers, seguim una bona línia i no descartem res, però no podem fallar més”, ha assegurat el blaugrana.

El capità de l’equip, Mike Dewever, és optimista respecte a les possibilitats dels blaugrana: “A la segona part s’ha vist un equip amb caràcter, molt motivat i amb ganes d’estar a dalt”.

El proper diumenge el Barça visita el camp del Santander (12.30 h) en la quarta jornada de Lliga.