“Es tracta de créixer com a equip”

Hoquei herba

27.09.2009 16:35

L’equip d’hoquei herba blaugrana ha tornat a Divisió d’Honor A. Tot i perdre per 7 a 0 contra el vigent campió, del Reial Club de Polo, els homes de César Javier no han tingut un debut gaire dolent.

L’experiència d’una plantilla com la del Reial Club de Polo, amb la majoria dels jugadors internacionals, s’ha fet notar en el debut dels blaugranes en la Lliga.

Malgrat que el Barça no ha pogut frenar el vigent campió de la Divisió d’Honor A, l’entrenador blaugrana, César Javier, és conscient que “hem de créixer com a equip”. “Un cop hem pujat de categoria som més agressius, juguem més disciplinats i ara toca treballar, donar el màxim i millorar en cada partit”, ha valorat el tècnic.

Contents del resultat

Tot i els set gols encaixats, César Javier se sent satisfet pel resultat: “Sabíem que els del Polo eren superiors, però estem contents perquè sabem que aquesta és una temporada difícil”.

Els dos primers gols han arribat d’hora (als minuts 7 i 8), però els blaugranes no s’han arronsat en cap moment i han atacat constantment la porteria del Polo, com és el cas de Jordi Quintana, que ha disposat de més d’una ocasió de gol. Tot i això, el Polo ha augmentat el resultat fins al 4-0 al descans. A la represa han convertit tres gols més, però els ha costat molt més batre els blaugranes.
Inici complicat de campanya
Després del partit amb el Polo, el pròxim partit és contra el Club Egara, el segon os dur de la temporada. Esteban assumeix la dificultat d’aquest inici a Divisió d’Honor A, però es mostra esperançat: “És una Lliga complicada, però confio que més endavant ja tindrem la nostra oportunitat contra equips més assequibles”.