Brillants contra el líder (5-3)

Hoquei herba masculí

16.05.2010 15:32

El Barça ha estat letal contra el Pozuelo. I Fergus Dunn, autor dels cinc gols blaugranes, ha estat demolidor. El primer equip d’hoquei herba ha demostrat el perquè es mereix mantenir-se a la Divisió d’Honor.

El record del partit d’anada estava molt present. En un partit espectacular del Barça, la mala sort va decidir una derrota final ‘in extremis’ per 4-3, tot i que els blaugranes van començar guanyant per 0-3.

Ara, a Pau Negre, el Barça no ha permès cap ensurt. L’equip dirigit per César Javier ha estat concentrat des del primer segon de joc. Amb Fergus Dunn excepcional, els blaugranes han superat en totes les facetes el Pozuelo, líder del grup A2. El Barça, segon classificat (11 punts), ha acabat la jornada refermant la segona plaça i col·locant-se a només tres punts dels madrilenys.

Al minut tres de partit un penal ha servit perquè Dunn obrís el marcador. Al minut 13 l’escocès ha tornat a marcar, en aquesta ocasió ha estat una jugada d’equip finalitzada per Fergus.

Abans d’arribar al descans, el Barça ha pogut afegir dos gols més, amb un domini aclaparador del partit. El Pozuelo, però, ha deixat el 4-1 amb què ha acabat el primer temps. El gol visitant l’ha convertit Manuel Brunet, el Pitxitxi del grup.

En el segon temps el Barça ha intentat conservar el resultat, però els madrilenys han intentat esgarrapar alguna cosa més. De penal, Brunet ha tornat a marcar. Ha estat el 4-2. Però Fergus Dunn ha fet pujar el cinquè ja a la recta final del partit. Sense que la victòria perillés en cap moment, Brunet ha aconseguit el 5-3 definitiu.

Depenen d’ells mateixos

El Barça jugarà la pròxima jornada a Las Palmas de Gran Canària. Els de César Javier necessiten guanyar per assegurar-se la permanència ja. Els blaugranes depenen d’ells mateixos. En cas contrari, si perdessin, s’hauria d’esperar el resultat del Krafft Sant Sebastià, que juga al camp del Pozuelo.

En el pitjor dels casos, el Barça hauria de jugar una nova fase per mantenir-se a la Divisió d’Honor.
El primer equip d'hoquei herba ha fet un partit espectacular contra el Pozuelo (Foto: Arxiu - FCB)
Arnau Casals s’acomiada
El jugador blaugrana Arnau Casals ha aprofitat el darrer partit a casa per acomiadar-se com cal de l’esport que ha practicat durant tota la seva vida i en el seu club de sempre. Casals, que ha exercit de capità, ha rebut el reconeixement dels seus companys, del públic i també del rival en el tram final del partit, quan ha sortit del terreny de joc.