Continua la mala ratxa (13-2)

Hoquei gel

22.11.2009 12:25

L'hoquei blaugrana no deixa enrere la mala ratxa. La pista de l'Aramón Jaca era un escenari complicat per acabar amb el mal moment esportiu que travessa el Barça i el 13 a 2 amb el que va finalitzar el partit ho demostra.

El FC Barcelona se situa en la quarta posició de la taula classificatòria de la Lliga després de perdre els tres partits disputats fins ara. Les baixes de jugadors importants com ara Ander, Bernet, Roig, Einar i Oriol estan passant factura al Barça.

El Jaca arrasa

Jaca-FCB_3.JPGEls locals no han volgut perdre temps i només començar el partit Clarke ha obert el marcador (1-0). Ell i el seu company Tourigny han portat el seu equip cap a amunt. Tourigny ha marcat el 2 a 0 en el minut 4. Vuit minuts després ell mateix i el seu company donaven el cop final al FC Barcelona abans de finalitzar el primer terç amb dos gols consecutius (4-0). Košice ha fet el 4 a 1, que deixava que el Barça tornés a entrar en el partit, però la resposta ha estat immediata i fregant l'inici del segon temps els de William Wilkinson han deixat l'electrònic en 5 a 1.

El Jaca ha reaccionat i, en el segon temps, ha sentenciat el partit amb un parcial de 5 a 0. Dues dianes de Clarke, dues de Betrán i una de Strappershoef deixaven sense opcions els blaugranes. Un 3 a 1 en el tercer terç ha posat la cirereta final al pastís per al conjunt local, un Aramón Jaca que s'aferra a la segona posició amb un partit menys que el líder, el Puigcerdà.