Batalla a la pista de gel (3-8)

Hoquei gel

15.11.2009 13:14

El FC Barcelona d'hoquei gel va perdre la segona jornada de Lliga davant el Txuri Urdin per 3 gols a 8. A la pista de gel es va viure una autèntica batalla, plena de tensió, tibantor entre els dos equips i duresa en el joc.

La Lliga no comença gaire bé per a l'hoquei gel blaugrana. Fins ara s'han disputat dues jornades de la competició domèstica, i els de Barcelona han caigut en les dues cites. Això ha situat el FC Barcelona en la quarta posició de la taula, formada per cinc equips.

El Txuri porta la veu cantant

FCB-Txuri_02.JPGDesprés de sis minuts de gran igualtat, el Txuri Urdin va aconseguir obrir el marcador gràcies a un gol de Juan Bravo. El Barça va tornar a posar el panell electrònic en empat amb l'1 a 1 d'Engstrom poc temps després. Però dos gols consecutius de Patard obrien l'escletxa i col·locaven l'equip visitant amb un 1 a 3 al descans.

En el segon terç es va repetir la història. Juan Muñoz va marcar un gol per al FC Barcelona pocs segons després de començar aquest període. Però Maier i Olasagasti van posar fi a les esperances de donar la volta al partit per part del Barça. Durant aquests 20 minuts es van viure moments d'autèntica tensió. Tant és així que els àrbitres van haver d'entrar en acció. Els de Ramon Baró van rebre 44 sancions mentre que el seu rival en va sumar 46.

Amb els nervis a flor de pell es va arribar a l'últim terç. L'enfrontament encara estava obert i podia passar qualsevol cosa, però de nou un parcial d'1 a 3 va deixar KO el Barça. Boronat va començar marcant el 3 a 5, però Gibson, Patard i Maier van rematar la feina.
I la propera setmana, un autèntic repte
El proper cap de setmana el Barça s'enfrontarà al segon classificat de la competició, encara que amb un partit disputat menys, l'Aramón CH Jaca. Els blaugranes jugaran com a visitants en una de les pistes més complicades de l'àmbit estatal.