El clàssic, favorable al Puigcerdà (7-5)

Hoquei gel

01.11.2009 12:39

El FC Barcelona d'hoquei gel ha tingut una sotragada en el camí cap a la consecució del títol de Lliga. Aquest dissabte la competició domèstica va donar el tret de sortida. Els blaugranes van visitar la pista del Puigcerdà i van perdre per 7 a 5.

Els de la Cerdanya arriben forts aquesta temporada. El fitxatge de l'exblaugrana Pau Muñoz els està sent més que rendible. Ell mateix va ser l'encarregat de sentenciar el partit davant el Barça amb un gol en l'últim minut.

Un primer terç decisiu

Amb un 3-1 va finalitzar el primer terç. En el primer minut de joc Pablo Muñoz ja va convertir el primer gol de la nit. Un minut després, Peter Kotlaric va deixar el marcador en 2 a 0. El Puigcerdà havia posat la directa disposat a deixar el partit sentenciat en els primers 20 minuts. En el minut 9, Peter Filip va ampliar l'avantatge amb el 3 a 0. Va ser Ramon Morer el que va tancar la bona ratxa local a vuit minuts per finalitzar el primer període (3-1). Aquesta diferència de dos gols va fer molt mal als blaugranes, que van reaccionar i es van mantenir forts a la pista durant tot el partit.

Igualtat màxima

DSC_0145.jpgSi per alguna cosa es va caracteritzar el partit durant els últims dos períodes va ser per la gran igualtat entre els dos equips. El segon i tercer terços van seguir les mateixes directrius de principi a fi. Primer minut i gol del Puigcerdà, parcial de 0 a 2 per al FC Barcelona i aproximació i rematada final dels de la Cerdanya. Salva Barnola va marcar el 4 a 1, per després donar pas a Jordi Bernet, autor dels dos gols consecutius dels blaugranes quan faltaven quatre minuts per posar el punt  final al segon temps. El Barça es col·locava llavors a un sol gol del seu rival (6-5), però Peter Kotlaric va aigualir la festa als de Barcelona amb el 5 a 3 en l'últim minut.

Ell mateix va ser capaç de traspassar la porteria contrària de nou (6-3) en començar l'últim terç. Novament dos gols del FC Barcelona a càrrec de Morer i Boberg van donar esperances als de Ramon Baró. Faltaven 16 minuts perquè el partit arribés al final i el marcador electrònic reflectia un 6 a 5. Però un sempre letal Pablo Muñoz va acabar amb les il·lusions del seu antic equip quan faltaven 17 segons per al final, fent pujar el setè gol per al Puigcerdà.
Exhibició sota pals
Després de la lesió d'Ander, porter titular del Barça, Oriol Llinás és l'encarregat ara de defensar la porteria blaugrana. Ahir va encaixar set gols, però va aturar 35 pilotes. Una autèntica exhibició del català que, en el primer terç, va ser capaç d'aclarir 14 llançaments que anaven directes a la xarxa. En el segon, van ser nou les vegades que Oriol va salvar el seu equip. Per acabar, el porter va aturar 12 pilotes en els últims 20 minuts.