El cansament passa factura a Jaca (8-3)

Hoquei gel

12.10.2009 10:00

L'equip d'hoquei gel blaugrana va finalitzar el cap de setmana amb una nova derrota davant el líder de la Copa Federació, l'Aramon CH Jaca, per 8 a 3. El cansament de jugar dos partits en 24 hores va passar factura als nois de Ramon Barón.

Barça i Jaca es van enfrontar en la cinquena jornada de la Copa Federació. Jornada avançada ja que el dia que estava datat oficialment coincideix amb la disputa de la segona ronda de la Continental Cup. En aquests moments, l'equip de Jaca s'assegura la primera plaça de la competició. Per la seva banda, els blaugranes són segons amb un punt més que el Txuri Urdin, que té un partit menys. La setmana que ve es veuran les cares aquests dos equips. Serà el dia 17 d'octubre a les 20.45 hores a Sant Sebastià.

Primer avís

DSC_0280.JPGEl marcador de la pista del Jaca va estar 0-0 tan sols 9 minuts. Dave Stapershoef va ser l'encarregat de marcar l'1 a 0 a l'aprofitar una bona assistència de Javier Udina. Amb aquest resultat es va arribar al final del primer terç. Primer avís del conjunt local i el pitjor estava per arribar.

No perdonen

Tot just començar el segon temps (21'), Jeff Clarke va superar la porteria blaugrana i un minut després va ser el seu company Ivan Gràcia el que va posar el 3 a 0. Les coses es complicaven per al FC Barcelona, que va veure en Danilo Didkovsky la llum, quan aquest va marcar el primer per al Barça (3-1) en el minut 23. Però la resposta de l'Aramon Jaca va ser imminent. Clarke feia el quart, però Aleksandar Kosice li va respondre amb el 4 a 2.

Màxima intensitat a la pista. Ocasions per als dos equips però la dura defensa del Jaca va complicar la feina als blaugranes. Marc André Tourigny també va posar el seu granet de sorra i va augmentar les distàncies locals amb el 5 a 2 als nou minuts per arribar a l'últim terç.

En l'últim període els de Jaca van acabar de rematar la feina. Tourigny tornava a marcar, Dave Stapershoef feia el seu segon de la nit i Jeff Clarke el seu tercer. L'electrònic reflectia un 8 a 2 i el temps de reacció era de deu minuts. Marc Ribas va ser l'autor de l'últim gol de la nit, deixant el marcador final en un 8 a 3.