Primer partit, primera victòria (6-3)

Hoquei gel

04.10.2009 12:20

L'equip d'hoquei gel del FC Barcelona va jugar dissabte el seu primer partit a la Pista de Gel d'aquesta temporada. Els blaugranes van disputar la segona jornada de la Copa Federació davant la Majadahonda i van guanyar per 6 a 3.

Aquesta competició va començar la setmana passada, però el Barça va descansar, aprofitant que es trobava a Ankara disputant la primera ronda de la Continental Cup. Els blaugranes es van classificar per a la següent fase i sembla que tot són bones notícies per a l'equip de Ramón Barón. Primer partit a la pista catalana i primer triomf de l'any com a locals per als barcelonistes.

Amb pressa i sense pausa

DSC_0341.JPGEl FC Barcelona va trepitjar el gel amb tot el seu arsenal. Als sis minuts de començar el primer període, Aleksandar Kosic va superar el porter del Majadahonda i posava per davant en el marcador el seu equip. Els madrilenys no veien la forma de frenar un Barça que no deixava d'amenaçar la seva àrea. Un minut després del primer gol, el capità Enrique Zapata feia el segon de la nit.

Però encara faltava el millor, els blaugranes tenien el disc enganxat a l'estic i a la recta final del primer temps un gol de Bernet i dos de Juan Muñoz van deixar el marcador en 5 a 0. Un inici de partit impecable per als blaugrana que posaven el  rival contra les cordes quan encara faltava molt partit.

Reacció madrilenya

DSC_0394.JPGPerò els madrilenys no s'han deixat dominar més i han solucionat els problemes defensius. Aquesta vegada ha estat el Majadahonda el que ha portat el control de l'enfrontament. No ha estat fins passats els deu minuts d'aquest temps, quan el conjunt visitant ha marcat el seu primer gol. Óscar Vázquez feia el primer i, sense esperar la reacció del Barça, ha fet el segon. Un 5 a 2 que deixava obert el partit.

El seu company Almohalla ha fet pujar el 5 a 3 a l'electrònic en el minut 38, i instants després els blaugranes han reaccionat amb un gol de Ramon Morer. Aquest ha estat l'últim gol de la nit. L'últim temps s'ha viscut amb certa tranquil•litat per part dels dos equips.
Els altres enfrontaments
La setmana passada el Majadahonda es va enfrontar al Txuri Urdin i va perdre per 1 gol a 7. Els madrilenys no estan de sort en aquesta competició. Per la seva banda, el Jaca, que és actual líder del torneig, va guanyar el Puigcerdà per 9 a 2. Aquesta jornada ha vençut el Txuri Urdin per 0 a 9. No falta emoció a la Copa Federació. Dissabte vinent, el FC Barcelona s'enfrontarà a casa al Puigcerdà.