Subcampions de la Copa del Rei (6-1)

Hoquei gel

28.03.2010 17:58

L'equip d'hoquei gel del Barça s'ha proclamat subcampió de la Copa del Rei aquest diumenge, després de perdre a la final a la pista del CG Puigcerdà per 6 a 1.

Després de batre el Txuri Urdin en les semifinals, el Barcelona ha caigut davant el gran favorit del torneig. La rivalitat ha estat latent en tot moment, encara que el marcador no ho acabi de demostrar.

Els locals arrasen

El conjunt local no ha donat opcions al FC Barcelona en cap moment. El Puigcerdà ha defensat la seva porteria amb ungles i dents i la seva defensa ha estat el seu fort. No ha estat fins al minut 17 quan ha arribat el primer gol. Va ser l'exblaugrana Pablo Muñoz el que ha posat el mínim avantatge en el marcador. El segon set tampoc ha estat molt intens. Amb la porteria a zero, el rival del conjunt blaugrana ha aprofitat la mínima oportunitat per afusellar la porteria contrària. En el minut 26 Bastien Ribot feia el 2 a 0 i a dos minuts per finalitzar aquest temps Peter Filip signava el 3 a 0.

Les coses s'estaven complicant per al Barça que no aconseguia el gol. Aquest ha arribat en el minut 54 de mà de Kulikov i després que Pereiro i Prokrivcak afegissin dues dianes més al Puigcerdà. Iván Bellido ha sentenciat l'enfrontament amb el 6 a 1.
Jaca, campió de Lliga
L'Aramon de Jaca ha estat finalment el campió de la Lliga estatal d'hoquei gel en ser el millor de cinc partits en què es va enfrontar al Puigcerdà. El primer matx va acabar en derrota per 5 a 2, però el 3 a 4, el 8 a 2 i el 10-3 finals li van donar el triomf al campionat.