Puigcerdà-Barça, a la final de la Copa

Hoquei gel

27.03.2010 23:08

El FC Barcelona d'hoquei gel s'enfrontarà aquest diumenge (13.00 hores) al Puigcerdà a la final de la Copa del Rei. Els blaugranes jugaran com a equip visitant i hauran de superar un equip i una pista realment complicats.

El Barça ha derrotat en les semifinals el Txuri Urdin per 6 a 5 en un partit en què tot i que els blaugranes han estat els que han portat la veu cantant, el conjunt basc no ha deixat d'estalonar-los en cap moment. El Barcelona intentarà demà aconseguir el seu primer títol de l'any davant el seu màxim rival.

Triomf molt treballat

Als cinc minuts de partit, Ramon Morer ha obert el marcador (1-0). L'alegria blaugrana ha estat molt curta, i és que just després i de manera gairebé consecutiva, el Txuri Urdin s'ha avançat amb dos gols de Michel Mayle i Stanislas Solaux (1-2). La reacció blaugrana ha arribat a tres minuts per finalitzar el primer terç quan Boberg i Ribas li han tornat la superioritat al Barça (3-2).

Les distàncies s'han fet més grans quan Engstrom ha marcat el 4 a 2 només començar el segon temps, però en un moment l'electrònic ha passat al 4 a 4 amb gols de Mayle i Gibson. La truita s'ha girat en l'últim període. Si primer ha estat Mayle el que donava confiança al seu equip amb el 4 a 5, sense donar temps a l'equip basc per gaudir del seu avantatge han aparegut Boberg i Kulikov, que han sentenciat el partit (6-5).
El Jaca fora de la final
El Puigcerdà ha eliminat l’Aramon Jaca d'aquesta competició. Els catalans també han patit en la seva semifinal per aconseguir la plaça. Han guanyat 4 a 5 després de sumar uns parcials de 0 a 3, 1 a 0 i 3 a 2.