Classificats per a les semifinals (11-2)

Hoquei gel

07.03.2010 13:17

L'hoquei blaugrana s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei. El passat cap de setmana van guanyar el SAD Majadahonda per 4 a 6 i aquest dissabte han sentenciat l'eliminatòria a la pista de gel en guanyar per 11 a 2.

Només els ha calgut dos partits per aconseguir el bitllet directe a les semis. De moment no coneixen el seu rival. Els dos enfrontaments que s'haurien d'haver disputat entre el CHH Txuri Urdin i el SAD Majadahonda han estat ajornats; per tant, els homes de Ramon Baró es mantenen a l'espera. El proper dia 27 de març lluitaran pel seu passaport a la gran final.

El primer terç sentencia

fcb_majadahonda_pista_2.JPGAmb tres gols en sis minuts va començar el FC Barcelona el partit. Morer, Kosice i Alejandro Zapata van tenir pressa per marcar gol i ho van aconseguir. Un avantatge còmode per als blaugranes que, tot i encaixar un gol poc després de la mà de Senac, van tornar i van tenir la força suficient per tornar a marcar un 3-0 abans de tancar el primer temps. De nou, Kosice i Vitaly per partida doble, van travessar la porteria contrària i deixaven pràcticament sentenciat l'enfrontament.

El FC Barcelona no va abaixar el llistó en el segon terç i, una vegada més, van arribar tres gols a càrrec de Juan Muñoz, Enrique Zapata i Alexander Kosice (10-1). Adrián González va ser aquesta vegada l'encarregat de marcar per al Majadahonda a dos minuts per afrontar els últims 20 minuts de joc, un temps molt més tranquil per ambdues parts i en el qual només es va augmentar el marcador en un gol, això sí, favorable al Barça (11-2).
Prop de conèixer el campió
La Lliga d'hoquei gel està a punt de conèixer el campió. Puigcerdà i Jaca són els dos finalistes i, de moment, l'eliminatòria al millor de cinc partits és favorable per a l'Aramón CH Jaca. Aquests han guanyat dos dels tres enfrontaments disputats fins al moment, i aquest diumenge a la tarda podrien alçar-se amb el títol.