La Pista de Gel decidirà (4-6)

Hoquei gel

28.02.2010 13:38

L'hoquei gel blaugrana ha guanyat el seu primer partit dels quarts de final de la Copa del Rei. El Barça s'ha desfet del Majadahonda per 4 a 6. Al millor de cinc: aquest serà l'equip que es classificarà per a les semifinals del torneig.

La propera setmana, la Pista de Gel del FC Barcelona acollirà els dos partits que conformen l'eliminatòria. Després del triomf a Madrid, els blaugranes només necessitarien guanyar dissabte sense necessitat de jugar el tercer partit. En el cas d'aconseguir la plaça en les semifinals, els homes de Ramon Baró s'enfrontarien al guanyador de l'encreuament entre el Txuri Urdin i el Majadahonda II.

Sense problemes

majadahonda_fcb_copa_del_rei.jpgEl partit davant el Majadahonda va estar controlat de principi a fi pel conjunt blaugrana. En l'últim terç, els locals van prémer l'accelerador i el marcador només va augmentar d'un gol per a ambdós equips.

Amb un 1 a 2 va començar l'enfrontament. Als 23 segons, Danilo va obrir el marcador per al Barça i al minut 1 Košice va marcar el primer dels seus quatre gols. Amb un avantatge de dos gols, el Barcelona va mantenir el control fins que Javier, quan quedaven cinc minuts per finalitzar el primer terç, va fer l'1 a 2. Els primers sis minuts del segon temps van tenir un ritme frenètic. Adrià i Gonzalo van posar per davant el Majadahonda (3-2) i Juan Muñoz va empatar el partit immediatament.

Llavors Košice va ser autor d'un hat-trick que va decidir el xoc i que va deixar massa tocat l'equip madrileny. Ignasi, amb el 4 a 6, va posar el punt final al primer enfrontament de la fase.
La Lliga continua
La Lliga d'hoquei gel encara no en coneix el  campió. Aquest cap de setmana ha començat la final de la competició entre el CG Puigcerdà i l'Aramón CH Jaca. El guanyador serà el que resulti vençedor de l'eliminatòria al millor de tres partits. De moment, el Puigcerdà s'ha endut la primera victòria per 5 a 2.