Es complica l'eliminatòria (5-8)

Hoquei gel

14.02.2010 13:10

L'equip d'hoquei gel del Barça es complica l'eliminatòria de semifinals del play-off pel títol de Lliga, després de caure en el tercer partit, al millor de cinc, davant el Puigcerdà.

En aquests moments, el FC Barcelona perd l'eliminatòria per 1 a 2  i aquesta tarda podria quedar eliminat si el seu rival torna a guanyar a la Pista de Gel. Després de començar guanyant les semifinals, els de Ramon Baró han entrat en la dinàmica negativa de dues derrotes consecutives. En cas de trencar la ratxa aquest diumenge, els blaugranes tindrien la possibilitat de classificar-se per a la final a la pista del Puigcerdà.

Acció i reacció

El tercer enfrontament entre el Barça i el Puigcerdà va començar completament favorable als blaugranes. Tot i ser Pokrivcak l'encarregat d'obrir el marcador al minut 10, el FC Barcelona es va posar per davant amb un parcial de 0 a 3, amb gols de Juan Muñoz , dos, i de Danilo.

La reacció del seu rival va ser letal. Primer Barnola i més tard Pablo Muñoz i Pokrivcak van tornar a posar per davant el seu equip. Danilo i Košice van respondre amb dos gols, però una vegada més el Puigcerdà no va perdonar i va deixar l'electrònic en taules (5-5). Així va finalitzar el segon temps. Una igualtat màxima que es va trencar en el tercer terç, amb un 0 a 3 en els primers deu minuts, obra de Peter Filip, Pablo Muñoz i Barnola.