El Jaca no dóna treva (4-9)

Hoquei gel

16.01.2010 23:59

Una vegada més, l'Aramon Jaca va ser el botxí del FC Barcelona d'hoquei gel. Aquesta vegada l'equip blaugrana va perdre per 4 a 9 en un partit que tenia controlat durant el primer terç, però que va deixar escapar en l'últim temps.

Amb aquesta derrota, el conjunt entrenat per Ramon Baró es consolida en la quarta posició, després que el Txuri Urdin, tercer classificat, perdés davant el Puigcerdà. La setmana que ve el Barça descansarà i en la propera jornada, l'última de la Lliga regular, s'enfrontarà a l'últim de la taula, el Majadahonda, a la Pista de Gel.

Domini absolut

2010-01-16_HIELO_11.JPGDesprés d'haver-se enfrontat nombroses vegades i no aconseguir mai el triomf, el Barcelona sabia que no podia abaixar la guàrdia i va sortir a la pista amb els estics ben amunt. Tant és així que, en el primer minut, el blaugrana Juan Muñoz va marcar l'1 a 0. La resposta del combinat visitant va ser imminent: als 23 segons, gol de Tourigny (1-1). Danilo Didkovskyy va avançar de nou el seu equip en el minut dos. Però el millor va venir després: quan faltaven vuit minuts per finalitzar el primer terç, l'electrònic ja reflectia un 4 a 1.

El Jaca va aixecar llavors el cap, va treure pit i va acabar amb les il·lusions blaugranes en l'últim tram d'aquest període. Martin Toms, Palacín i Alejandro Calvo van ser els encarregats de deixar el marcador en taules: 4 a 4.

Tercer terç maleït

Els següents vint minuts van ser més tranquils, encara que els visitants van ser els que van portar la veu cantant. Mentre el Jaca va tirar 23 vegades a porteria, el FC Barcelona ho va fer només 9.

La rematada final va ser en l'últim període, quan amb un 0 a 5 els de Jaca van acabar amb els de Barcelona. Clark, Betran per partida doble, Jhon Martín i Desi Pérez van superar el porter Ander, i van donar el triomf al seu equip.