Massa imprecisions (86-56)

Bàsquet cadira de rodes

19.12.2009 22:52

El FC Barcelona Unes St- Feliu ha perdut a l’Olímpic de Badalona contra el Joventut Gam per 86 a 56. Els homes d’Osvaldo Misol han comès massa errades contra un rival que s’ha mostrat molt segur en el tir.

El primer quart ha començat amb un Joventut que es mostrava molt encertat en el tir exterior, i que posava el marcador en un 20 – 7 al final dels primers deu minuts. En el segon període, els blaugranes han ajustat la defensa i s’han apropat en l’electrònic fins a situar-se a dos punts, 28-26. Però una última estirada dels locals ha fet que marxessin als vestidors amb vuit punts d’avantatge, 34 – 26.

Després del descans, no hi ha reacció

En la represa, l’equip barcelonista ha tornat a cometre les errades del primer quart, fallant en les dos cistelles, i la Penya, que seguia molt segura en el tir, ha marxat de 20 punts al final del període (58-38).

El partit ha finalitzat amb la mateixa tònica, el Joventut amb gran encert en el tir, i el Barça cometent errades tan en defensa com en atac. En l’últim quart el Joventut ha augmentat deu punts més el seu avantatge per deixar el marcador en el 86-56 final.
Vacances de Nadal
La Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes fa un petit parèntesis nadalenc. El Barça-Unes tornarà als entrenaments al mes de gener per continuar amb il•lusió per aconseguir l’objectiu de la permanència. El primer partit de l’any serà a Sant Feliu contra l’Hercesa diumenge 17 de gener.