Sense pors contra el Fundosa (46-78)

Bàsquet cadira de rodes

13.12.2009 17:38

El FC Barcelona Unes Sant Feliu de Llobregat ha plantat cara un dels grans equips de la competició. El Fundosa ONCE ha hagut d’estar atent per desfer-se dels blaugranes.

El segon classificat de la Lliga ha necessitat de concentració per vèncer a Sant Feliu el Barça-Unes. Tot i que el resultat final ha estat de 46-78, 32 punts de diferència, el partit ha estat igualat fins que els andalusos han demanat un temps mort per tornar a començar. I és que els primers cinc minuts han ofert un parcial de 10-13.

Ara bé, l’encert d’homes com Bywater i Norris ja ha començat a marcar les diferències. Al segon període, el Fundosa ha tret l’artilleria i amb un parcial de 2-13 ha resolt la victòria. Però encara quedava molt partit.

Els jugadors locals han continuat amb un bon plantejament tàctic, amb defenses tancades i fent bons atacs malgrat la diferència en contra. Els primers compassos de la represa han estat intensos però el Fundosa ha tornat a obrir una escletxa cap a les acaballes del període.

El darrer quart ha estat un calc de l’anterior, i un parcial de 2-8 ha deixat el marcador definitiu de 46-78.

La derrota no condiciona el treball del Barça-Unes que continua fent-se gran a la categoria.

Derbi per acabar l’any
Els blaugranes tancaran l’any a Badalona. Els d’Osvaldo Misol visiten el Joventut, un partit més igualat que en els darrers anys. L’entusiasme amb què està desenvolupant el seu joc el Barça-Unes fa que sigui factible consolidar, si més no, la desena posició que ocupa ara mateix, classificació que manté els blaugranes a la Divisió d’Honor A, objectiu final de la temporada.