En la bona línia (66-53)

Bàsquet cadira de rodes

02.12.2009 17:42

Malgrat perdre contra el Fuhnpain Peraleda, els homes d’Osvaldo de Misol van oferir una imatge de lluita i constància que els va dur a mantenir la igualtat contra el tercer classificat durant gairebé els 40 minuts.

L’encert d’homes clau com Leep va acabar definint la sisena jornada de la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes, al final la cinquena derrota del FC Barcelona Unes Sant Feliu. Però el convenciment que podrien plantar cara un dels primers classificats de la taula va fer oferir una imatge excel•lent a la pista.

El matx va començar molt bé. Amb un Àlex Carrillo molt inspirat (va anotar sis dels primers vuit punts de l’equip), el Fuhnapin es va veure obligat a demanar temps mort ràpidament. El minut va fer que els castellans revifessin i acabessin el període guanyant per 22-15.

Però al segon període, el matx va tornar a començar. Els blaugranes van ajustar les seves línies i de seguida hi va haver el reflex d’un parcial de 2-8. La dinàmica del bàsquet blaugrana va ser més que correcta i els catalans van deixar un 29-31 al descans.

El tercer quart va ser el més fluix i la tercera falta d’Àlex Carrillo, en una situació discutible, va desconcentrar el Barça-Unes. El Fuhnpain ho va aprofitar per obrir diferències. La figura de l’equip de Toledo, Leep, va començar el seu recital. Tot i això, els blaugranes només perdien de set punts després de 30 minuts.

Als darrers 10 minuts els visitants van tornar a treballar des de zero i el desgast els va deixar a un 66-53, el resultat final, però que demostra que la línia d’esforç és la que ha de prevaldre i que pot donar resultats a curt i mig termini.

Els dos darrers partits de l’any
La rebuda del Fundosa ONCE i el derbi a Badalona contra el Joventut tanquen l’any 2009 a la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes. Els dos enfrontaments es preveuen molt difícils i d’una alta intensitat. El Fundosa és el segon classificat amb cinc victòries i una derrota. I els verd-i-negres són sisens (3-3) i els partits contra el Joventut sempre generen grans expectatives.