Debut a casa amb victòria (64-61)

Bàsquet cadira de rodes

01.11.2009 18:03

El Barça de bàsquet en cadira de rodes aconsegueix el seu primer triomf contra el CAI Saragossa. Un matx en què el FC Barcelona ha tingut un gran domini del partit.

Els blaugranes han demostrat ser superiors al Saragossa tant en defensa com en atac en la segona jornada de Lliga, la primera que han jugat a casa.

Els d’Osvaldo de Misol ja coneixien l’equip rival i sabien quins eren els seus punts febles. Per aquest motiu han volgut jugar amb velocitat i agressivitat en defensa. Cal remarcar però, que durant el tercer quart la pèrdua de concentració ha fet que el rival s’apropés a només tres punts.

Un principi amb domini blaugrana

2009-11-01_FCB_SILLA_DE_RUEDAS_-_CAI_DEPORTE_004.JPGAmb un marcador final favorable, el FC Barcelona-Unes ha jugat una primera part amb un plantejament molt correcte i amb un gran domini del joc. El Barça apostava per un atac molt efectiu que la defensa del CAI no podia aturar. Amb 16 punts de Bryce Doody i 15 d’Alexander Carillo, el marcador ha quedat 41 a 26, mostrant un gran avantatge per al conjunt local.

Un final deslluït
En els dos últims quarts, la falta de concentració i la baixa intensitat en la manera de jugar del Barça-Unes ha fet que es perdés l’agressivitat defensiva, la clau del partit segons l’entrenador.

La pèrdua de pilotes fàcils i les posicions clares de tir que no s’han aprofitat han provocat que el CAI ajustés el marcador, que ha acabat sent de 64-61.

Malgrat el patiment, l’entrenador Osvaldo de Misol assegura que donaran la talla per mantenir-se en la categoria.