El camí de la salvació (58-65)

Bàsquet cadira de rodes

16.05.2010 19:35

El Barça-Unes ha fet un altre pas de gegant per intentar mantenir la categoria. Els blaugranes han guanyat el quart partit de la temporada i empata en el balanç amb el rival d’aquesta jornada, l’Hercesa, fet que deixa la part baixa molt ajustada.

Encara hi ha molt campionat en joc. El Barça-Unes Sant Feliu està forçant la màquina en el tram final de la temporada. L’equip de bàsquet en cadira de rodes s’afanya per salvar la categoria. Amb el triomf d’aquest migdia a la pista de l’Hercesa els blaugranes han fet un altre pas important, tot i que encara haurà de lluitar més.

De la mateixa manera que van tallar les ales al Joventut la setmana passada, aquesta jornada el Barça ha sabut treure profit a l’arrencada del partit. Els madrilenys han patit l’encert ofensiu dels catalans al primer quart (11-22).

Aquest parcial ha estat clau per a l’equip visitant. Amb menys efectivitat però sabent mantenir a ratlla el rival, el Barça-Unes ha arribat al descans amb diferència a favor (21-30).

Tot i que a la represa el joc es va ajustar encara més, els blaugranes han continuat marcant les pautes. I la mateixa filosofia s’ha pres al darrer període. Intentant no cometre errors i amb una bona defensa, els blaugranes han assegurat un triomf molt valuós.

El Barça-Unes Sant Feliu ha millorat la seva condició classificatòria i anímica. Ara cal un petit esforç més en les últimes dues jornades per assegurar la permanència: l’Econy Gran Canària visita Sant Feliu el pròxim diumenge i els blaugranes es desplaçaran a Vigo a la darrera jornada.
El Barça-Unes es jugarà a les dues darreres jornades la salvació (Foto: Arxiu - FCB)