El tercer quart dilapida un bon treball (73-58)

Bàsquet cadira de rodes

21.03.2010 19:23

Possiblement va ser el partit més dominat pels blaugranes, però el parcial de 23-6 al tercer quart va esbocinar la feina dels altres 30 minuts. El Barça-Unes va cedir a Getafe contra el CID Casa Múrcia.

L’equip blaugrana de bàsquet en cadira de rodes va alertar els madrilenys amb un joc intens. L’arrencada del partit va ser bona pel Barça i només una cistella de Jayson Walley sobre la botzina de final del primer període va possibilitar l’empat a 18 dels locals.

Tot i que l’avís ja estava fet, el CID Casa Múrcia Getafe va continuar a remolc dels blaugranes. Sobretot a punt d’arribar al descans, en què els homes d’Osvaldo Misol van aconseguir una renda de sis punts a favor.

Però a la represa, mitjançant Carlos Medina els locals van trencar el matx. 31 punts del jugador del Getafe va fer clavar un parcial de 23-6. El cop va ser dur però el Barça no va deixar-se anar. Amb esforç i amb el llast del marcador en contra, els visitants van intentar eixugar les diferències però ja era massa tard, malgrat reprendre el fil del joc desplegat fins al tercer període. Al final 73-58.
El Barça-Unes va treballar molt bé però el tercer quart va definir el triomf local (Foto: cidgetafe.wordpress.com)