Marta Gómez guanya la Mitja Marató de Reus

Atlestisme

12.10.2009 21:39

L'atleta del FC Barcelona Marta Gómez va guanyar la Mitja Marató de Reus amb un temps de 1:23:47. Un altre blaugrana, Jordi Comas, va ser segon amb 1:08:28.

La 2a Mitja Marató de Reus va tenir color blaugrana. En categoria femenina Marta Gómez va recórrer els 21 quilòmetres de la prova en 47:08, sent la primera dona en arribar a la meta. En segona posició va arribar l'atleta del Califòrnia Sports Mireia Sosa Pérez (1:24:08) i tercera va ser la corredora de l'Adidas Domingo Catalán Mª Carmen Aunón Sanz (1:25:56).

Però no només en fèmines el Barça va tenir representació al podi. Jordi Comas va ser segon en categoria absoluta masculina. El fondista blaugrana va acabar la prova en 1:08:28, 10 segons per darrera del guanyador, Marc Roig de l'Sport Canet.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.