Quiñónez i Sánchez, eliminats

Atletisme

20.08.2009 20:35

Els dos atletes blaugranes que seguien competint al Mundial de Berlín, Jackson Quiñónez i Sergio Sánchez, van ser eliminats dijous de les modalitats 110 metres tanques i 5.000 metres, respectivament.

Jackson Quiñónez, d’origen equatorià, va arribar a les semifinals, però la seva marca, de 13,54 segons, el va fer acabar en la setena posició. Malgrat que els seus objectius eren arribar a la final, Quiñónez no ho tenia gens fàcil. En la seva sèrie hi havia tres atletes amb millor marca que ell el 2009 i el sistema de classificació només permetia accedir a la final als dos primers corredors. “No estic gens satisfet amb la feina feta. L’objectiu era arribar a la final i aleshores lluitar per alguna cosa millor que una cinquena o sisena posició”, va declarar l’atleta després de la carrera.

D’altra banda, Sergio Sánchez va acabar 16è en la seva sèrie amb una marca de 13:53:51 minuts.