Judit Pla, a un pas del podi

Atletisme

02.07.2009 11:28

L’atleta blaugrana Judit Pla va acabar en quarta posició a la final dels 5.000 metres dels Jocs del Mediterrani. El velocista Ángel David Rodríguez també es va quedar a un pas del podi, amb una cinquena posició a la final dels 100 metres.

La segona jornada de l’atletisme als Jocs del Mediterrani es va tancar amb bons resultats per als atletes blaugrana. La millor classificada va ser Judit Pla, que va quedar quarta a la final dels 5.000 metres amb un temps de 15:36.86. El títol va ser per a la marroquina Hanane Ouhaddou (15:12.75), seguida de les italianes Romagnolo i Weisstener. La millor marca de Pla en aquesta prova és de 15:20.87, aconseguida l’any passat al míting de Barcelona, i aquesta participació a Pescara ha estat la primera vegada que corria els 5.000 aquesta temporada.

Ángel David, cinquè a la prova de velocitat

4x100m.jpgUn altre atleta blaugrana va fer una bona actuació a la prova de Pescara. Ángel David Rodríguez va quedar cinquè als 100 metres, amb un temps de 10.41, millor marca de la temporada per al corredor del FC Barcelona. Luis Wee, l’altre blaugrana en aquesta prova, no va passar de semifinals.

Campionats de Catalunya per relleus
El FC Barcelona no va fallar als Campionats de Catalunya de relleus que van tenir lloc a Barcelona a les instal·lacions de Can Dragó. Els equips masculins i femenins de 4x100 van fer primer lloc del podi com també el 4x400 femení. L’equip masculí de 4x400 no hi va participar perquè els atletes estan disputant els Jocs del Mediterrani.