Les promeses de l'atletisme també destaquen

Atletisme

28.04.2010 10:47

A més dels sèniors, els atletes de la base blaugrana van acaparar els podis a la Milla Sagrada Família. Nou corredors del Barça hi van pujar.

La 26a edició de la Milla Sagrada Família va acabar amb quatre primeres places, dues segones i tres tercers llocs, a més de la cinquena posició de Sergio Sánchez i la quarta de Sònia Bejarano.

La base blaugrana hi va competir i va ser present en els podis en gairebé totes les categories que hi prenien part.

Anna Bové va ser la primera classificada en categoria Sènior femenina amb un temps 5:01, cinc segons més ràpida que la segona classificada, Míriam Ortiz.

En la categoria Júnior masculina Salvador Torreño, amb un temps de 4:27, va guanyar la cursa. També ho va fer Marc Alcalà en l'equip Cadet masculí (4:41).

Un altre primer lloc va ser la de l'equip Cadet Ingrid Pino, amb un cronòmetre de 5:28.

Les plates van ser per a Ibrahim Ezzaydouny que, amb 4:17, va acabar en segona posició en la cursa promesa. Mohamed Ait Ben Aissa va creuar la meta amb un temps de 4:15.

En catagoria Júnior femenina Judit Sancho va ser també segona. La blaugrana va fer els 1.609 metres amb un cronòmetre de 5:34. Núria Andrés va ser la primera amb un temps de 5:22.

I els tercers llocs van ser per a una Aleví, una Infantil i un Cadet. Júlia Falguera va fer 5:48 en la cursa de la categoria Aleví. La Infantil Clàudia Petrit va córrer en 6:04 i Aleix Marsol, Cadet, va acabar tercer amb un registre de 4:53.
La progressió de la base blagurana, aquí corrent a Serrahima amb Sergio Sánchez, és ascendent (Foto: Arxiu)