Sergio Sánchez, plata al Mundial

Atletisme

14.03.2010 17:37

L’atleta del FC Barcelona Sergio Sánchez ha aconseguit la segona posició al Mundial de Doha als 3.000 metres llisos. El blaugrana ha fet un cronòmetre de 7:39.55. El guanyador ha estat el nord-americà Bernard Lagat (7:37.97).

Sergio Sánchez continua fent història. El corredor del FC Barcelona ha estat medalla de plata al Mundial de Doha (Qatar) en la gran final dels 3.000 metres. El lleonès ha fet un temps de 7:39.55, i només ha estat superat pel nord-americà Bernard Lagat, que ha corregut la distància en 7:37.97.

Sergio.JPGL’atleta blaugrana ha sortit a disputar la final amb el tercer millor temps, després de classificar-se amb una marca de 7:44.33. Sánchez, que va batre el rècord d’Europa dels 3.000 metres fa un mes a València (7:32.41), ha complert les expectatives i s’ha coronat entre els millors del món en aquesta distància.

Tot just després de creuar la línia de meta, Sergio Sánchez ha comentat que aquest diumenge és “el dia més feliç” de la seva vida. “Ser subcampió del món és el més gran que m’ha passat a la vida”, ha afegit en la mateixa línia. L’atleta barcelonista ha explicat així com ha viscut la carrera: “Com que sabia que a l’inici hi haurien canvis de ritme sense sentit, m’he volgut amagar a la cua del grup per amortir els canvis. Sabia que la carrera començava quan faltaven deu voltes per al final i és a partir d’aquell moment quan me n'he anat endavant a lluitar amb força.”

Foto-finish de la final de 3.000 metres, en què Sánchez creua la meta en segona posició (Foto: www.iaaf.org)