Dos blaugranes a Qatar

Atletisme

12.03.2010 11:26

El Campionat del Món d’atletisme pot coronar dos blaugranes entre els millors de les seves especialitats. Així, Sergio Sánchez opta al títol mundial als 3.000 metres, i Ángel David Rodríguez s’avaluarà entre els millors velocistes als 60 metres.

Doha aplega els millors atletes del món. I entre ells hi ha dos blaugranes. Sergio Sánchez, plusmarquista i rècord d’Europa dels 2.000 i 3.000 metres (7:32.41), és una de les cartes més segures de l’equip espanyol. El corredor del FC Barcelona és una de les grans estrelles de la prova, juntament amb el kenià Augustine Choge (7:31.75), l’etíop Tariku Bekele (germà petit de Kenenisa Bekele, gran absent al mundial) (7:31.78) i el kenià Sammy Mutahi (7:32.02).

La seva posada a punt ha trencat motllos. Sánchez hi ha anat a totes. Així, a Oviedo va batre el rècord dels 2.000 en una cursa inoblidable. Però encara més espectacular va ser al Campionat d’Espanya a València. El lleonès va fer fora les llebres per imposar-se en solitari en una última volta esplèndida, en què va ser portat en safata per tot el velòdrom Lluís Puig.

A la prova de 60 metres Ángel David Rodríguez també té molt a dir. Com a campió d’Espanya en aquesta prova, amb una marca de 6.65, el corredor blaugrana també ha forçat la preparació i arriba en un estat de forma òptim.