El Barça, el segon millor júnior en pista coberta

Atletisme

07.03.2010 21:53

L’equip blaugrana que ha disputat el Campionat d’Espanya júnior en pista coberta de Sant Sebastià ha estat el segon classificat. El primer ha estat el Playas de Castelló. Però també el Barça ha destacat en moltes altres proves aquest cap de setmana.

El FC Barcelona ha acumulat 77.5 punts. Només ha estat superat pels 91 del Playas de Castelló. La participació blaugrana ha ratllat un nivell altíssim. Mireia Bonjoch ha vençut a la prova de salt amb perxa (3,86 m), una marca que iguala el rècord dels campionats.

Un altre blaugrana, Eduard Viles, ha estat el guanyador als 60 metres amb 6”79. També han pujat al calaix més alt del podi Arnau Erta (60 metres tanca) amb un temps de 8”09 i Clàudia García (salt d’alçada) amb un salt de 1,76 metres.

Alexis González, en pes de 6 kg, ha fet plata, mentre que Ugaitz Pérez, a salt d’alçada, ha acabat en tercera posició.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.

Entre les millors a La Corunya

L’equip català de cros ha guanyat el Campionat d’Espanya de camp a través disputat a La Corunya. La guanyadora en la prova femenina ha estat l’ex del Barça Rosa Morató. Però les blaugranes Jacqueline Martín i Judit Pla han relitzat una excel•lent actuació, sent cinquena i setena respectivament (quarta i sisena al campionat individual). En categoria masculina Reyes Estéves ha acabat en catorzena posició. La júnior Estefania Tobal ha estat la primera de la seva categoria.

Fes clic aquí per accedir als resultats del Campionat d’Espanya de camp a través.

Laura Redondo, la millor a Jaén

L’atleta del FC Barcelona Laura Redondo ha estat una de les destacades al Critèrium de Llançaments d’hivern que s’ha celebrat a La Salobreja (Jaén). En llançament de martell, Redondo ha fet el millor tir de 63,08 metres. Jordi Ferrer, del Barça, ha acabat tercer en javelina (63,86 metres).

Fes clic aquí per accedir a tots els resultats oficials de la prova.

Collados, campió d'Espanya i Paula Martínez, tercera al Campionat de Marxa

La blaugrana Paula Martínez ha complert amb els pronòstics i ha acabat en tercera posició la prova juvenil-júnior del Campionat d’Espanya de marxa en ruta. Paula ha fet 49.13 als 10 km.

Ferran Collados, en sènior masculí en 50 km, ha estat el primer (04h 03:25).

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del campionat.

Ángel David Rodríguez, el més destacat

També cal esmentar que divendres hi va haver el Meeting Pas de Calais de Lievin (França) en què el blaugrana Ángel David Rodríguez va fer una marca de 6.66 (5.77 als 50 metres) en la prova de 60 metres, demostrant que la preparació per al Mundial de Doha va molt bé.

En aquesta cita l’atleta francès Bouabdellah Tahri va guanyar els 3.000 metres amb un temps de 7:38.39, tot i que l’objectiu de Tahri era superar el rècord d’Europa del blaugrana Sergio Sánchez, que està en 7:32.41.
Rècord de participació a la Marató
Si bé entre els més de 12.000 participants en la Marató de Barcelona, cap blaugrana ha despuntat, sí que cal destacar l’alta participació de la prova i la consolidació de la marató de la capital catalana com un de les millors del món. A més, el keniata Jackson Kotut ha fet la quarta millor marca mundial de l’any en imposar-se per 2 h 07:30, baixant el rècord de la prova en més de dos minuts (1998, 2 h 09:48).

En categoria femenina l’etíop Debola Wudnesh ha guanyat amb un temps de 2 h 31:51.

Fes clic aquí per accedir a la pàgina oficial de la Marató.