Paper correcte dels blaugranes a la Cros Itàlica

Atletisme

17.01.2010 19:17

Paper correcte dels blaugranes a la Cros Internacional Itàlica

Sergio Sánchez i Judit Pla han estat els primers atletes del Barça en la Cros Internacional Itàlica. Sánchez, amb 32:24, ha estat novè. I Pla, amb 28:39, ha creuat la meta en 22a posició. La prova ha estat dominada pels fondistes africans.

La Cros Internacional Itàlica, que s’organitza a Santiponce (Sevilla), ha aplegat alguns dels millors atletes de cros del món. El Barça hi ha participat i els resultats no han estat dolents.

Sergio Sánchez ha arribat novè amb un temps de 32:24. El blaugrana ha estat el segon corredor no africà a creuar la meta. El primer ha estat Carlos Castillejos (Abel Antón), nou segons abans que Sánchez. Els 10.000 metres de la cros els ha fet amb 31:14 el kenià Leonard Komon, guanyador de la prova.

Pol Guillén (33:59), Jordi Comas (34:13) i Rubén Palomeque (35:13) han estat els altres blaugranes participants i han acabat classificats en 26a, 28a i 37a posició respectivament.

En categoria femenina, Judit Pla ha estat la millor classificada. La blaugrana ha fet els 8.000 metres en 28:39. Linet Masai (Kènia) ha estat la gran dominadora de la cursa (25:54). Sonia Bejarano, també del Barça, ha arribat a la meta en 25a posició, tres llocs per darrere de la seva companya amb un cronòmetres de 28:56.

Fes clic aquí per accedir a la pàgina oficial de la Cros Internacional Itàlica.
Podis també a Santander, Calella i Reus
Jaqueline Martín va ser la tercera classificada a la Cros Internacional de Santander. Amb un temps de 22:06 Martín va arribar 26 segons abans que la seva companya d'equip Estela Navascues. Reyes Estévez (34:02) va acabar 18è. A la Cros de Calella hi va haver dos primers llocs. Tots dos en categoria juvenil. Ibrahim Azzouz i Carla Moreno van encapçalar la classificació. I a Reus, el 1/4 de Marató va acabar amb Marta Gómez com a guanyadora.