Sánchez no pot superar Masai ni Bezabeh

Atletisme

01.01.2010 19:15

El blaugrana Sergio Sánchez va estar a l’altura de Moses Masai i d’Alemayehu Bezabeh, els dos primers classificats a la Sant Silvestre de Vallecas. Sánchez va acabar tercer amb 28:21, vint segons per darrere del kenià Masai.

El bon estat de forma de Sergio Sánchez és notori. El corredor lleonès del FC Barcelona va ser capaç d’inquietar els caps de cursa. El kenià Moses Masai, guanyador de la 45a Sant Silvestre vallecana, va dur el ritme de la prova. L’atleta espanyol Alemayehu Bezabeh també va ocupar durant tot el recorregut les primeres posicions. Finalment, Masai, Bezabeh i Sánchez van pujar al podi amb 28:01, 28:10 i 28:21, respectivament.

En categoria femenina, la blaugrana Alessandra Aguilar va acabar en bona posició. Aguilar va ser cinquena amb 33:14. La cursa la va guanyar la keniana Vivian Cheruiyot (32:15).
Palomeque i Pol Guillén, a la Cursa dels Nassos
A la Sant Silvestre barcelonina, l’anomenada Cursa dels Nassos, els blaugranes Rubén Palomeque i Pol Guillén van acabar en quarta i novena posició. Palomeque, amb un temps de 29:43, va creuar la meta un minut i dos segons després que Carles Castillejos, el campió de la prova, rècord d’Espanya i de Catalunya en els 10 quilòmetres en ruta.

Rosa Morató, la corredora del València Terra i Mar, també va superar el rècord d’Espanya i Catalunya amb un cronòmetre de 32:06.