Primera victòria a domicili (2-3)

Voleibol

30.10.2008 22:47

El FC Barcelona va aconseguir la segona victòria de la temporada, i la primera a domicili, a la pista del Tenerige Sur (2-3). Els jugadors de Pedro Lanero van remuntar un primer set en contra.

L’equip de voleibol del Barça es va imposar al Tenerife Sur per 3 sets a 2 i suma la seva primera victòria a domicili. I això que el tècnic, Pedro Lanero, va haver de pal·liar la baixa de Victor Tey, a qui va haver de substituir Aaron Gamiz. El jove jugador de 19 anys va estar a l’alçada de la categoria, de la mateixa manera que tots els júniors de l’equip.

El partit, però, va començar malament per al Barça. El conjunt local va imposar un joc molt agressiu en el servei i va aconseguir molts punts fent-ne entrar molts (25-17). A partir del segon set el Barça va millorar la recepció, i, alhora, es va mostrar molt superior en el bloqueig. Així, els de Pedro Lanero van poder capgirar el marcador i van aconseguir els dos sets següents (16-25 i 21-25).

Sentència en el cinquè set

A l’hora de rematar la feina, però, el Barça va pagar l’esforç fet en el tram previ del partit, cosa que va donar l’oportunitat al Tenerife d'empatar a dos sets (25-19). Calia desempatar en el cinquè i definitiu, i els blaugranes van donar la cara. Van arribar a empatar a 11, i, mitjançant un bon bloqueig, van endur-se la victòria. L’entrenador barcelonista valorava el triomf perquè va ser el primer fora de casa i perquè van saber superar la pressió ambiental de la pista tinerfenya.

Dissabte, contra el Palma Volley

El pròxim partit serà dissabte, a casa. Els blaugranes reben un dels ossos de la temporada: el Palma Volley. És l’actual campió de Lliga i de Supercopa, i lidera actualment la Superlliga. Pedro Lanero es pren el partit com una prova més per agafar ritme i mantenir el to físic per als següents partits de Lliga. L’enfrontament es jugarà dissabte a les 16.30 h i l’oferirà Barça TV diumenge a les 15.00 h en diferit.