Últim assaig abans de començar la temporada

Voleibol

05.10.2008 19:22

Últim assaig abans de començar la temporada (3-1)

L'equip de voleibol del FC Barcelona ha acabat la pretemporada amb derrota davant el Sant Pere i Sant Pau per 3 a 1. Malgrat aquesta última derrota, el balanç general d'aquesta fase preparatòria és positiu per a l'equip.

La setmana que ve el Barça disputarà la seva primera jornada a la Superlliga contra un dels rivals als quals s'ha enfrontat aquesta pretemporada, el Numància de Sòria. El rival amb qui s'ha vist les cares aquest cap de setmana, el Sant Pere i Sant Pau, també serà un altre dels rivals d'aquesta temporada. Proves de foc que han servit al conjunt blaugrana per aprendre dels seus propis errors i conèixer més l'equip contrari.

Un rival d'excepció

El Sant Pere i Sant Pau fa molts anys que és un dels equips de referència de la Superlliga de voleibol. El FC Barcelona ho ha patit a la seva pròpia pell. Els locals han guanyat el primer set per 25 a 19, però els de Pedro Lanero han sabut reaccionar a temps i han aconseguit el segon set (20-25). En el següent parcial els blaugranes s'han despistat, i contra un rival com els de Tarragona això passa factura. De nou el Sant Pere i Sant Pau ha guanyat (25-21). L'últim set ha estat molt igualat, però, malgrat això, el rival del Barça ha assolit el triomf (25-22).

La falta d'Otelo per precaució i els problemes de Luis Roque també s'han notat a la pista.

“Els errors marcaran la diferència”

L'entrenador de l'equip barcelonista sap que a la Superlliga s'han de cometre com menys errors millor. Per això Pedro Lanero explica: "Els errors marcaran la diferència aquest any. Aquell que més en cometi serà el que més problemes tindrà per tirar endavant.” Encara hi ha temps per millorar aspectes del joc i també per descansar. El capità de l'equip, Ubirajara Pereira 'Bira', assegura que l'equip està molt cansat després de tots els partits disputats últimament. “Tots estem molt cansats, però el més important és que amb el resultat contra el Sant Pere i Sant Pau aprendrem a fer millor les coses”, exposa el jugador.
Un llarg partit
El partit que ha enfrontat aquest diumenge el FC Barcelona i el Sant Pere i Sant Pau ha estat molt llarg. El matx ha començat a les 12.30 hores i ha acabat a les 14.45. A partir d'ara els blaugranes hauran d'acostumar-se a aquesta mena de partits ja que a la màxima categoria és estrany que durin menys.