Derrota amb perill (1-3)

Voleibol masculí

14.03.2009 22:56

El FC Barcelona no pot aconseguir la victòria a casa davant el desè classificat, el Vigo Valery Karpin, un rival directe en la lluita per evitar el descens. Amb aquesta derrota (1-3) els blaugranes deixen escapar dos punts.

En un partit en què els dos equips es jugaven molt, els blaugranes van trobar-se un rival molt sòlid al davant durant tot el matx. Els homes de Antoni Alemany van firmar un primer set molt irregular (18-25) que els gallecs no van deixar escapar. En un segon parcial més igualat (23-25), van ser només dos punts els que van impedir als blaugranes guanyar-lo i intentar així la remontada. El Barça va començar a veure la llum durant el tercer set (29 a 27) i semblava que podien donar la volta al marcador. Les aspiracions dels locals, però, van caure quan el rival va sentenciar el matx guanyant cómodament l’últim set amb un parcial de 18 a 25.

Després de quatre jornades sense conèixer la victòria, el FC Barcelona es sitúa a la zona perillosa de la taula, novè amb 26 punts, els mateixos que el desè i onzè classificat. Per tant, a l’espera de visitar la pista del cuer, el Jusan Canàries la següent jornada, els barcelonins pensen en positiu per tal de salvar-se en la seva primera temporada a la Superlliga.

Objectiu: la permanència

Tot i perdre, el primer equip de voleibol encara depén d’ell mateix per salvar la categoria. Per això, l’entrenador del conjunt blaugrana, Antoni Alemany, assegura que “el vestidor està unit i decidit a mantenir-nos-hi ”. El tècnic reconeix que “l’equip està en aquesta situació perquè s’ha pagat el preu de ser nous en la categoria i per la falta d’experiència en aquest primer any”.