Retorn a la bona línia (3-0)

Voleibol femení

23.11.2008 12:48

El CVB Barça ha tornat a aconseguir una victòria a la Lliga FEV. Les noies del voleibol blaugrana s'han desfet del CAEP Sòria per 3 sets a 0 a la sisena jornada de Lliga. Amb això, recuperen la segona posició a la classificació.

Les noies de Daniel López s'enfrontaven a l'últim classificat. Calia guanyar, sobretot per tornar a recuperar la confiança, després de perdre l'última jornada davant un dels seus rivals directes, el Roldán A.D., també per 3 a 0. L'única derrota del conjunt barcelonista que ha servit per superar barreres i aconseguir la seva quarta victòria en Lliga. El CVB Barça encara li falta un partit per disputar de les sis jornades disputades.

Tres sets ajustats

221108_volei.jpgEl voleibol blaugrana va guanyar a casa, sí, però el seu rival va oposar resistència. L'equip entrenat per Daniel López va començar amb el peu esquerre el partit i això li porto a fer-se amb el primer set per 25 a 21. Com reflecteix el resultat, les de Sòria ho van intentar fins al final. Poc va canviar el partit en el temps restant. Dos sets més, que van acabar del costat barcelonista van sentenciar el partit, això sí, les visitants van lluitar. Amb un 25 a 22 es va tancar el segon període. Amb el mateix resultat va acabar l'últim set de la tarda.

Un rival directe

La setmana que ve, el CVB Barça s'enfrontarà al Lobesa San Cugat, en aquests moments, un dels seus rivals directes i per tant a batre. A dia d'avui, els de San Cugat són quarts classificats amb un punt menys que el conjunt blaugrana. Això sí, els quatre partits que ha jugat fins ara, ha guanyat tots. L'últim, aquest dissabte davant el Algaica Valldemossa per 1 a 3. Sens dubte, un dels partits més interessants de la temporada a la vegada que complicat.