El CVB Barça, equip de la Superlliga 2

Voleibol femení

02.05.2009 21:12

Les noies de Daniel López han guanyat l’Extremadura Arroyo (3-1) i ja són matemàticament equip de la Superlliga 2 a una jornada del final.

El CVB Barça ha obtingut finalment el premi que recompensa el gran treball del conjunt blaugrana al llarg de la temporada. Tot i començar dominant el primer parcial (25-20), les jugadores de Daniel López han fallat en el segon set (12-25). La pressió rival ha obstaculitzat el camí de la victòria culé, i una desafortunada combinació de mal joc i baixada de moral, ha fet que l’Extremadura igualés el partit.

En el tercer i quart set (25-21 / 2517), però, el matx ha tornat a tenyir-se de color blaugrana i el CVB Barça ha sabut mantenir la distància en el marcador, embutxacant-se la victòria i l’ascens de categoria.

L’ascens, una realitat

L’ascens, tot i no ser l’objectiu a l’inici de temporada, s’ha anat convertint en una prioritat a mesura que l’equip blaugrana anava guanyant partits i situant-se als llocs alts de la taula. La confiança i l’esperit guanyador d’aquest equip ha convertit el que al principi de temporada era un somni, s’hagi convertit en una realitat.

Les claus, el bon joc i la regularitat

L’entrenador blaugrana, Daniel López, ha elogiat les claus que han fet possible l’èxit de l’ascens a la Superlliga 2 : “Aquest triomf és un treball d’equip, les noies han demostrat saber resoldre els moments crítics de la temporada i han fet un gran joc en la majoria dels partits. A més, ens han ajudat molt les jugadores del juvenil, que han tingut una participació activa en aquests play-off.”