Victòria i a un punt del líder

Voleibol femení

01.03.2009 13:23

El CVB Barça s’endú una important victòria davant el Lubesa Sant Cugat (3-2) que permet escalar una posició més, situant-se en el segon lloc de la taula a només un punt del líder.

En un partit molt tensionat i de quasi dues hores de joc les noies de Dani López es van endur la victòria tot i començar perdent el primer set (24-26). Llavors, les blaugranes es van refer i van treure pit gunayant el segon set per 25-19. Durant el tercer parcial, un dels moments claus del partit, les blaugranes van disposar d’ una pilota de set que no van aprofitar, i ho van pagar car deixant escapar el parcial per un ajustat (24-26). L’equip blaugrana però, no es va amagar i va recuperar el seu millor joc per enbutxacar-se tant el quart com el cinquè set (25-20/15-8).

L’entrenador del CVB Barça, Dani Lopez, va destacar la qualitat del rival i l’importància dels dos punts aconseguits per escalar a la segona posició de la taula amb 26 punts, a tan sols un punt del líder, l’ A.D. Algar Surmenor.

Pròxima jornada decisiva

A falta de dues jornades per acabar la lliga, l’equip blaugrana s’enfrontarà la setmana vinent al vuitè classificat, l’ Algaida Valldemossa. El CVB Barça però, tindrà un ull ficat en el partit de la jornada, el que enfrontarà l’ Algar Surmenor i el Lubesa Sant Cugat, que decidirà la part alta de la classificació.